Moothless

Truthless :-)

Friday, 30 September 2011 / 01:00


Hi :-D muwehehehe ;'3 Selamat Tinggal Puan Hajah Normah bt Omar guru besar saya buat setahun dekat sekolah semekar. Jaga diri bebaik noh. Good Luck for cikgu selepas bersara ni. duduk rumah baik-2. hihi, harini hari tak belajar. k tabik sangat tak belajar tapi nak dekat periksa --' Today Hari persaraan guru bosarrr! Bye Bye Beloved Teacher. propa mak nyah --' dengan guru besar pun kawe tak rapat langsung. jumpa panggil salam gittuuu x) eh tapi best cikgu dapat berjuta hadiah tadikan? amboi best leteww. Janganlah nangis dah, boleh datang ini sekolah bila-2 je pun. tiada larangan sama sekali :) aha, kelas kawe tak kasi satu hadiah pon dekat guru besar. guru kelas bagai nak rak kasi sutera lah, tapi tak kasi pon. haha, takpa. Kasi ciuman cukuplah tu. Takpayah nak bosar-2 sangat hadiah tu. bukan mcm cikgu lain, kasi toto lah. macam-2 :) haha, panas weh dekat sana. kau apa tau. Naik hitam muka kawe berjemur. Muka dah hitam macam apa dah --' time last cikgu pergi cikgu naik kereta Citra aku. weh curi kereta mak aku :\ haha, takdalah. cikgu keluarkan kepala dari bumbung weh, kau ado? k lambai berbanyak sikit. Seriously, masa paling tak suka time tu. Dah lah, jangan kacau aku boleh dok? kenal kau pon tak, janganlah nak buat aku musuh pulak. Kutuk aku bagaikan? walawehh thumbs up sikit (Y) haish, malaslah nak panjangkan cerita dekat sini, aku tulis apa kau cakap dekat aku karang, maluuu --' k aku still ada perasaan baik dekat korang. Bye :-*

My Hearts Skip A Beat