Moothless

Tonightttt ~.~

Friday, 23 September 2011 / 05:37


Hye Thereeee :-*

Everyone fine ? Oh one second, I'm so sorry because delete of my older post and bla bla. I just want a new life with new hope. k banyak sangat sykrh buat orang sakit hati. I'm sick of it --' I'm so sorry again if ada buat salah dekat korang pon. Sykrh tak tahu pon kalau ada buat salah ke apa. I'm human and I made a mistake. My false, forgive me k. Pergi sekolah macam orang zaman dulu je kene sorok-2 dengan komunis. Aku pulak kena sorok-2 takut jumpa dengan my haters --' okey I'm fool because make you like this.

Hihi, so now forgiveness I had done. So tick :-) haha, the second one. Okay, I'm shoo sadd. Not so so but so so, haha. Tadi balik sekolah tengok kereta ayah ada dekat rumah. Eh, ayah tak pergi kerja? k weird sangat. balik-2 tengok ibu tengah masak tak pergi meeting. haishh lagi pelik gila. haha, then ibu cerita ayah kene batu karang balik. Ohmjayy, dah lama tak kene sekarang kene balik. kenapa jadi macam ni ouh? Takut ayah kene tahan dekat wad esok, haishhh :\ so tomorrow fully-time dekat KL teman ayah dekat Hospital Pusrawi. kita tak teman kan pon esok, ibu kita yang teman kan. Kita pergi perpustakaan negara dekat sebelah hospital baca buku. so kita rajin kan? haha, macam apa je --' aku malas gila weh, result pon habis mendadak, haha

I Love You :-*