Moothless

Hospitallooooo

Tuesday, 27 September 2011 / 01:32


Hye Peeps :)

hihi, okay rindu habis dengan semua orang yang ulang alik baca blog kita ni. Thanks. sumpah rindu sangat dengan blog kita ni. Allah je yg tahu betapa rindunya kita. tau dok? kita punya life ni kadang-2 best kadang-2 tett. hish, dugaan hidup kan. watlek (Y) ada sorang dua kata dah lama tak update blog, memang kan kan ^^ bukan malas tapi takda masa. Exam nak dekat woahh ! mati lah kawe nanti, teruk kawe kene bedal dengan parents kawe --' Muwehehe :'3 tapi awok semua tolonglah doakan kawe. Insyallah kawe doakan mu semua balik.

la la la ~ so now nak dimulakan dengan cerita apa? lama jugak tak post ni --' ha ye ye , bapak kita kene tahan dekat wad weh. muwehehehe :'3 padan muka ayahhh ! buwekkk, alamatnya setiap hari lah kita pergi KL tengok bapak kita. kau ado? haha, today ayah kita akan kena laser. Pecetttttt ! Hope ayah okey je, biar pengsan supaya takpayah sakit tengok doktor main laser. haha, malam ni Insyallah pergi sana tengok ayah. Tengok jelah kak teh sampai, kak teh rampas katil ayah. padan muka ayah kene duduk dekat kerusi macam semalam. aku anak  solehah kan? ye dah tahu dah.